Že zdaj je znano, da bo Maja Keuc dobila svojo naslednico, in ne naslednika. Foto: Žiga Culiberg
Že zdaj je znano, da bo Maja Keuc dobila svojo naslednico, in ne naslednika. Foto: Žiga Culiberg

, Brina Vidic, Manuela Brečko, Flora Ema Lotrič, Eva & Nika Prusnik, Nadja Irgolič, Nika Zorjan in izpadli Gašper Rifelj so preteklo nedeljo svoje glasbene sposobnosti izkazovali na potovanju skozi čas.

Za nami je nova stopnja tekmovanja v Misiji Evrovizija, saj smo bili v prejšnjih oddajah vajeni, da so izpadli kar štirje kandidati hkrati, od pretekle nedelje naprej pa se bo v vsaki oddaji poslovil samo en tekmovalec oziroma tekmovalka. Prvi, ki je izpadel, je bil Gašper Rifelj.

Spremljajte Misijo Evrovizijo tudi na:

- Facebooku,

- Twitterju,

- uradni spletni strani.


In na izpadanje bo šlo vse do božiča, ko bo na sporedu še finalna oddaja Misija Evrovizija, v kateri bodo nastopili le še trije kandidati, ki se jim bo uspelo obdržati na tekmovanju. Sodniki in gledalci bodo tudi v tej oddaji izločili enega kandidata, tako da bosta ostala samo še dva in se na Emi 2012 med seboj pomerila za vozovnico v Azerbajdžan, ki bo maja gostil tekmovanje za Pesem Evrovizije. Ema 2012 bo letos torej sestavljena samo iz teh dveh kandidatov, ne pa iz desetih ali več, kot smo bili vajeni v prejšnjih letih.

Kaj pa so kandidati počeli in povedali v zaodrju sedme oddaje, si lahko pogledate spodaj.