Na lestvici kategorije živali se je na prvem mestu znašla sramna uš. Foto: Stane Sršen/RTV Slovenija
Na lestvici kategorije živali se je na prvem mestu znašla sramna uš. Foto: Stane Sršen/RTV Slovenija

Gostili so tudi plavalca Martina Strela, ki je prav tako spremljal tekmo, v kateri je Kopitar za Los Angeles dal zmagoviti gol za 2:1. Vendar je priznal: "Jaz sem gledal tekmo, jaz tega ne razumem. Agregatnega stanja ne razumem. Kako boš v ledu plaval?"

Nato so nekaj minut namenili slovenskemu jeziku. Gost v studiu je bil med drugim Dimitrij Rupel, ki je poslušal razložiti razliko med konzulom in kozlom. "Jaz sem konzul, ampak so tudi momenti, ko me imajo za kozla," je povedal Rupel in dodal: "Razlike so minimalne."

Sašo Hribar je nato prebral pesem gospoda Rupla z naslovom A, kar pa mu po besedah avtorja ni šlo najbolje od rok, zato je Rupel prebral pesem še sam. Sledila je še predstavitev pesmi v francoščini in angleščini.

V goste so nato prišli Zmago Sagadin, nekdanji trener košarkarjev Uniona Olimpije, biolog, veterinar in esejist Artur Štern, ter slovenski novinar in športni komentator Miha Žibrat. Skupaj so napisali knjigo različnih slovenskih lestvic, od politikov do prostitutk.

Arthur je pojasnil tudi kaj je razlika med novimi računalniki, ki so jih kupili desni in levi politiki. Eni so kupili Pljuva station, drugi pa Gayboy. Če vas zanima, kakšna je razlika, prisluhnite Radiu Gaga v priloženih posnetkih. Spodaj pa je tudi kratek pogovor s Hribarjem.