Mladoporočenca Danilo Tanšek in Suzana Olić (foto Janez Kotar) Foto:
Mladoporočenca Danilo Tanšek in Suzana Olić (foto Janez Kotar) Foto:
Mladoporočenca Danilo Tanšek in Suzana Olić
Slavje je potekalo pozno v noč. (foto Janez Kotar)

Z odmevno televizijsko poroko se je sklenila akcija oddaje Dobro jutro, v kateri so pare spodbujali k poroki, k odgovornemu partnerskemu življenju, s strokovnjaki in pari pa so razpravljali tudi o družinskih in medosebnih odnosih.

Izmed vseh prijavljenih parov so ustvarjalci oddaje s pomočjo gledalcev in tričlanske žirije (igralke Polone Vetrih, humorista Vinka Šimka in psihoterapevtke dr. Veronike Seles) za veliko televizijsko poroko izbrali 40-letno Suzano Olić in leto dni starejšega Danila Tanška iz Črnega Kala. Izkazala sta se kot najprimernejši, najzrelejši in najodgovornejši par za televizijsko poroko.

Kdo sta Suzana in Danilo?
40-letna Suzana in leto dni starejši Danilo iz Črnega Kala sta gledalce prepričala s svojo zgodbo. Suzana je pred leti s partnerjem že načrtovala poroko, a jima je kruta usoda preprečila načrte. Tako je Suzana ostala vdova z dvema otrokoma. Po sedmih letih žalovanja je končno spoznala Danila, s katerim se je pripravljena poročiti. Danilo pa je pripravljen postati oče njenih otrok.

O veliki poroki, polni presenečenj
Svatje in televizijski gledalci so bili priča ganljivemu poročnemu obredu v Festivalni dvorani v Ljubljani, med katerim je mladoporočencema zapela Alenka Gotar. Ob pogostitvi na poročnem slavju pa jih je zabaval Ansambel Spev. Ekipa oddaje Dobro jutro je poskrbela tudi za več presenečenj. Suzano in Danila je z energičnim nastopom presenetila Rebeka Dremelj, popoln poročni dan pa so sklenili slovenski trubači Dej še'n litro, ki so v zgodnjih jutranjih urah prišli v Festivalno dvorano in razigrane svate dvignili na noge.

Poroko si lahko pogledate spodaj.

TV-poroka - 2. del
TV-poroka - 1. del
TV-poroka - 2. del
TV-poroka - 1. del