Med drugim smo lahko Zlatka videli tudi na letošnji Cvičkarji, ki je pred dnevi potekala na Gospodarskem razstavišču. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Med drugim smo lahko Zlatka videli tudi na letošnji Cvičkarji, ki je pred dnevi potekala na Gospodarskem razstavišču. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Koncert Zlatka na Orto Festu
Za prihodnje mesece raper napoveduje nov singel. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

"Neopisljivo, to bo še zanimivo. Vsak dan je nekaj novega. Nekaj, kar mi daje krila. Uživam sedanjost, a vsekakor se veselim prihodnosti," je v smehu za MMC pojasnil Zlatko, kako je zdaj, ko ga poleg vseh obveznosti doma čaka hčerka. Nova vloga mu ne predstavlja težav pri usklajevanju drugih obveznosti. "Kar se mora, ni težko," je načelo, po katerem živi.

Za Zlatka bodo gledalke in gledalci lahko ob 20. uri navijali v oddaji Moja Slovenija. Skupaj z atletinjo Brigito Langerholc in igralko Tino Gorenjak si bo prizadeval premagati rdečo ekipo na čelu s stand-up komičarko Martino Ipša, vsestranskim Davidom Urankarjem in športnim novinarjem Alešem Smrekarjem.

In če je Jay-Z ob rojstvu svoje hčerke Ivy Blue zanjo takoj napisal in posnel skladbo, Zlatko o tem še ne razmišlja. "Raje bom pustil času čas, da se malo bolje spoznava. Potem pa bomo videli, kaj se bo zgodilo," je dejal v smehu.

Pretekle mesece smo raperja lahko spoznali tudi v sovoditeljski vlogi, ko je ob Klemnu Slakonji pestril nedeljske večere v oddaji Misija Evrovizija. Pa se vidi v voditeljski vlogi tudi v prihodnosti? "Vidim se povsod, kjer se delajo dobre, pozitivne stvari. Naslonjen sem nazaj in uživam trenutke, ki mi prihajajo nasproti," pojasnjuje Zlatko, ki za prihodnje mesece pripravlja nov singel Več od življenja, ki bo napoved njegove naslednje plošče z naslovom Plečnikova roža.