Bo Courtney Love dovolila hčerki manekensko pot? Foto:
Bo Courtney Love dovolila hčerki manekensko pot? Foto:
Karl Lagerfeld
Priznani modni oblikovalec ima oko za prihodnje zvezde. Foto: EPA

74-letni modni oblikovalec meni, da ima Frances Bean Cobain popoln obraz za to modno znamko, mnogi pa nad to idejo niso tako navdušeni, saj je dekle staro komaj 15 let.

A Frances ni brez manekenskih izkušenj, saj je že pozirala za nekatere ameriške časopise. »Frances je neverjetno lepa in ima čudovito porcelanasto kožo. Zdaj je vse odvisno le od Courtney, ali bo hčerki dovolila snemati reklamo,« je dejal neki vir.

Če bo dogovor med Lagerfeldom in Courtney Love sklenjen, bo Frances zamenjala Keiro Knightley, ki je bila do zdaj zaščitni obraz parfuma Coco Mademoiselle.

Nicole snemala najdražjo reklamo
Modna hiša Chanel je znana, da za svoje oglase najema zvezdnice največjega kova. V njihovih reklamnih oglasih so že nastopile Claudia Schiffer, ki jo je še kot mlado dekle odkril Lagerfeld, z njegovo pomočjo pa je postala ena izmed najbolje plačanih manekenk vseh časov, Kate Moss, Catherine Deneuve, Vanessa Paradis in seveda Marilyn Monroe.

S to modno hišo je sodelovala tudi avstralska igralka Nicole Kidman, ki je nastopila v oglasu za parfum Chanel No. 5. Oglas, ki ga je posnel režiser Moulin Rouga Baz Luhrmann, se je v zgodovino vpisal kot najdražji oglas vseh časov, saj je stal kar 26 milijonov evrov, trajal pa je tri minute.