Še dokaj sveža med angelčki je 22-letna Američanka Karlie Kloss, ki se pri 185 cm višine ponaša z izjemno dolgimi nogami. Foto: Reuters
Še dokaj sveža med angelčki je 22-letna Američanka Karlie Kloss, ki se pri 185 cm višine ponaša z izjemno dolgimi nogami. Foto: Reuters

"Velikih sedem" - ta sedmerica deklet naj bi največ prispevala k izboljšanju prodajnih številk perila VS - Alessandra, Adriana, Behati, Candice, Doutzen, Karlie, Lily in druge lepotice so se s svojim rožnatim letalom iz New Yorka odpravile v nedeljo, že v ponedeljek pa so se pojavile v londonski trgovini priljubljene znamke na Bond Streetu in povzročile pravo norijo.

V torek je bilo nato na vrsti snemanje razkošnega šova, ki bo na ogled 9. decembra, vi pa si lahko utrinke s spektakla, na katerem so nastopili Taylor Swift (povratnica od lani), Ariana Grande, Ed Sheeran in drugi, ogledate že zdaj.

Pokukate lahko tudi v zakulisje priprav na revijo, ki bo naslednje leto praznovala okroglih 20 let, prvič so jo priredili 1995 v slovitem newyorškem hotelu Plaza, prvo ime premiernega šova pa je bila Stephanie Seymour, supermanekenka iz 90.

Medtem ko večina vzdihuje ob pogledu na "angelske" lepotice, so nekateri kritiki prepričani, da gre za tako rekoč pornografski dogodek, ki promovira izkrivljeno podobo ženskega telesa, saj naj bi bile mnoge izmed lepotic iz nabora "angelčkov" odločno presuhe.

Tudi poudarjanje, da se nekatere na brv vrnejo že nekaj mesecev, celo tednov po porodu (aktualen je podatek, da ima Nizozemka Doutzen Kroes, ki smo jo lahko občudovali na reviji, poleg štiriletnega sina Phyllona še štirimesečno hčerko Mylenno, denimo), naj bi ustvarjalo pritisk na mlade mamice "iz resničnega življenja", ki pač nimajo časa in/ali denarja za nutricioniste in osebne trenerje.