Lea je nosila zlato Pradino obleko, Monica pa temno žametno obleko Ralph & Russo. Foto: EPA/Reuters
Lea je nosila zlato Pradino obleko, Monica pa temno žametno obleko Ralph & Russo. Foto: EPA/Reuters
Kate je navdušila predvsem s hrbtnim delom obleke. Foto: EPA/Reuters

Glavnega junaka v filmu Spectre je že četrtič upodobil igralec Daniel Craig, ki je na rdeči preprogi spremljal Bondovi dekleti (oziroma ženski) Monico Bellucci in Leo Seydoux. V londonski dvorani Royal Albert Hall pa ga je spremljala njegova žena Rachel Weisz, s katero si je pred fotografi delil strasten poljub.

Na dogodku se je filmska zasedba srečala s člani britanske kraljeve družine - princem Williamom, njegovo ženo Catherine in njegovim bratom princem Harryjem. Vse oči so bile uprte v vojvodinjo Cambriško, ki je blestela v svetlomodri obleki Jenny Packham s prosojnim zgornjim delom in izrezom na hrbtu.

Modni kritiki so pozdravili njeno nekoliko drznejšo izbiro, saj Kate običajno posega po dolgih in klasičnih krojih. Na premieri je nosila še pas in torbico že omenjene modne hiše, uhane draguljarja Robinsona Pelhama ji je posodila mama Carole Middleton, obula pa je sandale Jimmy Choo z vrtoglavimi petami.

Po rdeči preprogi so se sprehodili še režiser 24. filma o najslavnejšem tajnem agentu na svetu Sam Mendes, britanski glasbenik Sam Smith, ki je ustvaril naslovno pesem filma (Writing's on the Wall) in večji del igralske zasedbe - Christoph Waltz z ženo, Naomie Harris, Stephanie Sigman, Ben Whishaw in Andrew Scott.