Carla obuja svojo manekensko in glasbeno kariero. Foto: EPA
Carla obuja svojo manekensko in glasbeno kariero. Foto: EPA

Žena nekdanjega francoskega predsednika Carla Bruni-Sarkozy je z razvpitim fotografom Terryjem Richardsonom v Rimu posnela fotografije, na katerih nosi nakit z diamanti in safirji.

Carla je konec 80. let veljala za eno najbolj zaželenih modelov, pozneje se je usmerila v glasbo, nato pa postala francoska prva dama in za nekaj časa popolnoma opustila svojo manekensko kariero. Na povabilo italijanske draguljarske hiše pa se je z veseljem odzvala in tako nasledila igralki Julianne Moore in Rachel Weisz, ki sta luksuzno znamko predstavljali v preteklosti.

"Zelo sem ponosna in vesela, da lahko predstavljam Bulgari," je povedala Brunijeva in dodala, da ji je ta znamka zelo blizu: "Čutim povezanost z njeno romantično preteklostjo in italijansko dušo." Priznala je tudi, da je v letih, ko je sodelovala z različnimi modnimi oblikovalci (med drugim z Diorjem, Versacejem in Gallianom) in oblikovalci nakita, spoznala tudi proces ustvarjanja oblek, nakita in drugih modnih dodatkov ter začela ceniti tako oblikovalce kot rokodelce in šivilje.

Carla na fotografijah, ki si jih lahko ogledate v spodnjem videu, poleg Bulgarijevega nakita nosi tudi ure, sončna očala in torbice te italijanske modne znamke.