(Nekdanja) kraljica popa uspešno kljubuje zakonom težnosti. Foto: AP
(Nekdanja) kraljica popa uspešno kljubuje zakonom težnosti. Foto: AP
Rihanna je bila v razkošni toaleti malce okorna. Foto: Reuters

Tudi zeleni kombinezon Jane Fonda je bil stilski strel v prazno, pa čeprav z etiketo pariške modne hiše Balmain. Za to znamko, ki ji je sicer zelo naklonjen celoten klan K, se tokrat ni odločila Kim Kardashian, ki jo je v zlato haljico, kakršne se ne bi sramoval sam Liberace, oblekel Jean Paul Gaultier. Je že morala biti všeč njenemu možu Kanyeju Westu, ki je ženo pred bliskavicami zagrabil za slovito zadnjo plat in ji prilepil strasten poljub. Resničnostne zvezde pač vse počnejo pod žarometi ...

Vse o prejemnikih grammyjev preberite tukaj.

V uvodu omenjena Gaga je zdaj uglajena dama, ki se druži s Tonyjem Bennettom, s katerim sta na odru podelitve tudi zapela, pri Versaceju so ji za pred fotografe namenili srebrno oblek(ic)o, v kakršni bi si zlahka predstavljali tudi njihovo šefico Donatello. Sta pa za "faktor" šoka na rdeči preprogi, kakršnih smo bili včasih vajeni od Gage, poskrbeli Sia in mlada plesalka Maddie Ziegler, ki sta si omislili drzni lasulji.

Da je za svojih 56 v neverjetni formi, Madonni ne gre oporekati, smo pa njene mišice, še posebej tiste na zadnji plati, videli že tolikokrat, da bi jim lahko kdaj namenila še kaj več blaga kot zgolj mrežaste najlonske nogavice. Drugače od veteranske kolegice se tokrat za kazanje izklesane zadnje plati ni odločila Rihanna, ki je zbrane presenetila v (milo rečeno) razkošni toaleti ateljeja visoke mode Giambattista Valli.

Beyonce po drugi strani ni presenetila, tudi tokrat je svoje obline stisnila v oprijeto in bleščičasto obleko, pod katero se je podpisal dvojec Proenza Schouler. Taylor Swift je svoje neskončno dolge noge pokazala v modrem kosu hiše Elie Saab, za kontrast pa so poskrbeli ciklamni sandali Giuseppe Zanotti. V kraljevsko modri se je po rdeči preprogi sprehodila Iggy Azalea, ki si je omislila pričesko v slogu nemških dekel in/ali Julije Timošenko.

Nekaj dam si je upalo tudi v hlačah ali vsaj približku: za kombinezon ateljeja Versace se je odločila Gwen Stefani, hlačni kostim si je omislila Anna Kendrick, "ohlačeni" sta bili tudi dve polovici sestrskega tria Haim.

Nekaj najzanimivejših videzov večera si oglejte v galeriji, posamezno fotografijo povečajte s klikom.