Keira ima v novem oglasu za Chanelov parfum precej razkošnejše oprsje kot sicer. Foto: Chanel
Keira ima v novem oglasu za Chanelov parfum precej razkošnejše oprsje kot sicer. Foto: Chanel

24-letna britanska igralka in obraz modne hiše Chanel, ki se je v medijih pogosto znašla zaradi izjemno vitke postave, je že večkrat izjavila, da nasprotuje spreminjanju prsi tako na filmu kot v oglasih. Pa čeprav je o svojih večkrat potarnala, da so za njen okus odločno premajhne.

Je pa priznala, da ji je golo poziranje - skupaj s Scarlett Johansson in modnim oblikovalcev Tomo Fordom se je v Evinem kostumu znašla na naslovnici revije Vanity Fair - pomagalo do večje samozavesti in boljše samopodobe.

V omenjenem oglasu za Chanelovo dišavo Keira pozira skoraj "zgoraj brez", okrog ram ima ovešeno ruto, njeno oprsje pa prekrivata le trakova. In njene prsi so precej polnejše kot po navadi, opažajo angleški tabloidi.

Z računalnikom do nedosegljive popolnosti
Pri Daily Mailu so za mnenje prosili tudi strokovnjaka za retuširanje, ki je ocenil, da so Keiri poleg glajenja kože vsekakor "osenčili" oprsje, da je videti polnejše.
Kaj hitro so se oglasili nasprotniki takšnega ravnanja, saj naj bi računalniška obdelava zvezdnic do popolnosti slabo vplivala na najstnice, ki se po njih zgledujejo. Popolnost pa je, kot vemo, v resničnem svetu nedosegljiva.

V fotogaleriji si oglejte utrinek s snemanja novega Chanelovega oglasa in omenjeno "golo" naslovnico revije Vanity Fair ter nekaj neobdelanih Keirinih fotografij.