Občinstvo na modni reviji je ni prepoznalo. Foto: Reuters
Občinstvo na modni reviji je ni prepoznalo. Foto: Reuters
Kendall Jenner
Na modni reviji ni manjkala niti predstavnica družine Kardashian. Foto: Reuters

Poleg Lady Gaga je bila največ pozornosti na modni brvi deležna Kendall Jenner, mlajša sestra Kim Kardashian. Kendall je nosila oblačila v popolnoma črni barvi, medtem ko je bila Lady Gaga ovita v malenkost svetlejše kose.

Lady Gaga je nosila ogromen črn plašč, ki ima na rokavih krzno, pod plaščem pa je imela oblečeno bledo zeleno bluzo. Nosila je čevlje z debelimi podplati in visokimi petami, ki pa so bili del kolekcije ter jih je tako nosilo vseh 65 manekenk. Opremili pa so jo z močnimi ter temnimi ličili in platinasto blond pričesko.

Strah vzbujajoč dogodek
Modna revija je potekala brez glasbene podlage - v ozadju se je slišalo le zvonjenje na različnih valovnih dolžinah, ki je občasno postalo že neprijetno.

Jacobsova kolekcija sicer vključuje krila, velike pentlje, peresa, krzno in močno viktorijanski slog. Večina oblačil je v črni ali sivi barvi, toda vseeno se najdejo tudi delčki svetlejših barv. Oblikovalec je namreč pripravil vijoličasto in črno-belo črtasto dolgo obleko.

Obiskovalci so modno revijo največkrat opisali kot "strah vzbujajočo". "Veliko kosov je enostavno dramatično črnih," je dejala Violet Chachki.