Margot Robbie je požela pohvale modnih kritikov. Foto: EPA
Margot Robbie je požela pohvale modnih kritikov. Foto: EPA
Charlize Theron je kot vedno navdušila. Foto: Reuters

Podelitev oskarjev vsako leto spremlja nepogrešljiva rdeča preproga, na katero glavne hollywoodske zvezdnice vsako leto prinesejo veliko mero glamurja.

Modni kritiki so tudi tokrat imeli polne roke dela, pohvale so požele: Cate Blanchett, Naomi Watts in Charlotte Rampling - vse so izbrale toalete znamke Armani Prive, Alicia Vikander v obleki Louisa Vuittona, Saoirse Ronan, v obleki Calvina Kleina, Rooney Mara je izbrala toaleto modne hiše Givenchy, Julianne Moore je zablestela v Chanelovi obleki, Olivia Wilde je izbrala obleko modne hiše Valentino, Margot Robbie pa obleko zlate barve modne oblikovalke Diane Von Furstenberg, Olivio Munn je oblekla Stella McCartney.

Charlize Theron je pritegnila poglede in pohvale v rdeči obleki modne hiše Dior, ves videz pa je dopolnila z nakitom iz prestižne zlatarne Harry Winston v vrednosti 3,7 milijona dolarjev. Jennifer Lawrence je kot ambasadorka modne hiše Dior izbrala prav tako toaleto iz omenjene modne hiše.

Navdušile so še: Brie Larson v Gucciju, noseča Emily Blunt v Pradi, Rachel McAdams v obleki August Getty Atelier, Kate Winslet v obleki Ralpha Laurena, Reese Witherspoon v obleki Oscarja De La Rente, Jennifer Garner v Versacejevi obleki, Hannah Bagshawe v obleki modne hiše Alexander McQueen ...

Fotoutrinke z rdeče preproge si lahko pogledate spodaj.