Obleke Harper Beckham so hitro razgrabili. Foto: Reuters
Obleke Harper Beckham so hitro razgrabili. Foto: Reuters

25 oblačil, ki jih je izbrala nekdanja članica dekliške skupine Spice Girls in zdajšnja modna oblikovalka Victoria Beckham, so v trgovini razgrabili v zgolj 40 minutah.

Ena izmed srečnic, ki jim je uspelo priti do svojega kosa oblačil, je 25-letna Rachel Hilton. Obleko je kupila za svojo hčerko Rhian, ki pa jo bo lahko oblekla čez nekaj časa, saj je dojenčica stara komaj osem mesecev. "Bilo me je strah, da mi ne bo uspelo, ampak k sreči sem ponosna lastnica obleke znamke Chloe, za katero sem odštela 150 funtov," je svojo srečo delila Rachel, sicer velika oboževalka Victorie Beckham.

Vicki Love, ki je prva vstopila v trgovino, je povedala, da ji je odleglo, ko je našla primerno obleko, veseli pa jo tudi, da gre denar v dober namen: "Obleka je za mojo nečakinjo in čeprav ji zdaj ni jasno, čigavo obleko nosi, ji bom nekega dne pokazala fotografijo obleke in morda bo nekega dne spoštovala in dojela, kako posebna obleka je." Emma Verger je dodala: "Poseben občutek je, da imaš obleko od Harper Beckham, ampak naš glavni namen je, da pomagamo otrokom."

Obleke, ki so bile na prodaj - izkupiček bodo namenili revnim otrokom -, so podpisale modne znamke Chloe, Roksanda Ilinčić, Ralph Lauren, Stella McCartney, Gucci, Marc Jacobs ...

Izkupiček od prodaje bodo namenili najmlajšim, ki potrebujejo pomoč, Victoria Beckham pa je ob akciji povedala: "Veseli me, da lahko podprem tak dober namen, kot mama pa verjamem, da vsi otroci, ne glede na to, kje živijo, imajo pravico do srečnega in zdravega življenja. Vsak lahko z donacijo ali nakupom pomaga otrokom po vsem svetu, jim omogoči svetlejšo prihodnost."