Cafu je delil pravico na nogometni tekmi. Foto: EPA
Cafu je delil pravico na nogometni tekmi. Foto: EPA
Mis Srbije in mis Slovenije
Slovenska predstavnica na konjskih dirkah. Foto: EPA

Skoraj sto tekmovalk se vztrajno pripravlja na 60. izbor, na katerem upajo, da bodo osvojile eno izmed lepotnih lent. Osvojile so naslove v svojih domovinah, a le ena bo postala mis Universe za leto 2011; na prestolu bo nasledila lansko zmagovalko Mehičanko Ximeno Navarrete.

Še nimate svoje favoritinje? Morda vam bodo pri odločitvi pomagali predstavitveni filmčki vesoljskih lepotic. Emin video si lahko pogledate tukaj.

Slovenske barve na svetovnem izboru, za katerega ima licenco ameriški mogotec Donald Trump, zastopa 21-letna Ljubljančanka Ema Jagodič. Temnolaska se skupaj s tekmovalkami udeležuje pestrega dogajanja, Emo pa so v fotografski objektiv ujeli na konjski dirki, kjer so uprizorili tudi minimodno revijo.

Cafu učil misice nogometnih veščin
Misice so se učile tudi sambe, bile so na kuharskem tečaju, nekatere z največ znanja v nogah, pa so se pomerile tudi na nogometni zelenici. Pravico na tekmi na stadionu Pacaembu je delil nihče drug kot legenda brazilskega nogometa Cafu, ki se je z lepoticami nadvse zabaval.

V naslednjih dneh se bodo lepotice udeležile še raznovrstnih prireditev, dozdajšnje fotoutrinke s priprav na lepotni izbor, ki bo potekal 12. septembra, pa si lahko pogledate spodaj.