Za mnoge je najprikupnejša manekenka ta hip Južnoafričanka Candice Swanepoel. Foto: Reuters
Za mnoge je najprikupnejša manekenka ta hip Južnoafričanka Candice Swanepoel. Foto: Reuters

Modno revijo, ki vsako leto pritegne večmilijonsko občinstvo, saj ponudi pravo pašo za oči, so posneli v New Yorku, ameriški gledalci pa jo bodo po zaslonih lahko gledali konec meseca.

Po modni stezi se je sprehodila druščina nekaterih trenutno najbolje plačanih in iskanih manekenk z izjemo Gisele Bundchen in Heidi Klum ter nosečih Doutzen Kroes in Mirande Kerr.

A s pritrjenimi krilci na hrbtu in v zapeljivem spodnjem perilu so pred fotografi in elito povabljencev paradirale Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Selita Ebanks, Rosie-Huntington Whiteley, Chanel Iman, Karolina Kurkova, Candice Swanepoel in druge zvezdnice iz modnega sveta.

Adriana v "bombastičnem" modrčku
Znova je največ pozornosti zbudila Brazilka Adriana, ki je predstavila dva milijona dolarjev vreden nedrček Fantasy Bombshell Bra, sestavljen iz diamantov, safirjev in topazov, pa tudi druga dekleta niso veliko zaostajala v seksi oblačilih, ki so se kot ulita prilegala popolnim telesom. V nasprotju z drugimi modnimi šovi pri Victoria's Secretu sicer sama oblačila niso v prvem planu, saj pozornost zbujajo tudi mnogi dodatki. Poleg zaščitnega znaka - kril so se tokrat manekenke sprehajale v boksarskih rokavicah, s trakovi, pavjim perjem in čarobno paličico.

Glasbena gosta sta tokrat bila Katy Perry in Akon.