Candice je srečna izbranka, ki bo 10. novembra oblekla fantazijski modrček. Foto: Reuters
Candice je srečna izbranka, ki bo 10. novembra oblekla fantazijski modrček. Foto: Reuters

Na predstavitvi v eni izmed newyorških trgovin priljubljene modne znamke je slavni modrček Fantasy Bra promovirala manekenka Candice Swanepoel.

Južnoafriška lepotica si bo fantazijski modrček nadela 10. decembra, ko bo v New Yorku ena izmed najbolj pričakovanih modnih revij leta, na katerih se "angelske lepotice" po modni brvi sprehodijo v spodnjem perilu Victoria's Secret. Največ pogledov bo zagotovo pritegnila Candice z modrčkom, ki je ves čas pod budnim očesom varnostnika, in to z razlogom, saj je, kot rečeno, njegova vrednost ocenjena na 10 milijonov dolarjev.

Osnova tega dragega kosa spodnjega perila, ki je kar štirikrat dražji od prehodnih fantazijskih modrčkov, je običajno modrček Victoria's Secret, nanj so nato našiti dragi kamni, tokrat pa so modrček izdelali po meri. Naredili so model manekenkinega oprsja, po katerem so nato oblikovali modrček iz zlata in 4.200 dragih kamnov.

Južnoafričanka je pred časom priznala, da bo pred modno revijo imela več treme kot običajno: "Vsekakor je vznemirljiveje biti model, ki nosi Fantasy Bra, saj se to zgodi le enkrat. Sprehajanje z 10 milijoni na sebi me naredi nervozno."

Zanimanja za cel modrček ni
Modrček vsako leto izdela druga draguljarska hiša, oglašujejo jih pa kot "najboljše praznično darilo". A do zdaj še nobenega dragocenega kosa spodnjega perila (če mu tako sploh lahko rečemo) niso prodali, leta 2004 je skrivnostni kupec kupil le osrednji del dragocenega "kamenja". Po božično-novoletnih praznikih tako modrček navadno razstavijo in drage kamne prodajo posamezno ali v kakšni drugi obliki.