Marika Savšek se je takole sprehodila po modni brvi. Foto: Reuters
Marika Savšek se je takole sprehodila po modni brvi. Foto: Reuters

83 tekmovalk iz držav vsega sveta se na dan D pripravlja že tri tedne. Zgodnje vstajanje, številne vaje, fotografiranja, intervjuji, nastopi so v zadnjih dneh stalnica tekmovalk. Lepotice, med njimi seveda tudi slovenska predstavnica, 23-letna Marika Savšek, so se že predstavile v nacionalnih oblekah in kopalkah (v teh so se pred fotografske objektive postavile še enkrat), čaka pa jih še izhod v večernih oblekah.

Svoje vtise iz ameriške igralniške meke Marika redno zapisuje tudi v svojem blogu. Svetlolaska si sobo deli z mis Universe Srbije, nekaj prijateljskih vezi pa je spletla tudi s predstavnicami Venezuele, Indije in Hrvaške.

Za njimi tudi že intervjuji
Tekmovalke so imele pred kratkim intervjuje pred dvema petčlanskima žirijama, in sicer je imela vsaka za odgovor na voljo tri minute. Marika je dobila vprašanje o zanjo treh najpomembnejših znanih osebah, komisijo pa so zanimali tudi njeno igranje tamburice, okus za glasbo in najljubši skladatelj ter mnenje o znani Slovenki Melanii Trump, ženi Donalda Trumpa, lastnika licence Miss Universe. Zapisala je, da se je odlično odrezala.

Spodaj si lahko ogledate nekaj fotografij misic v kopalkah v lasvegaškem centru Mandalay Bay. Katera bo nasledila 19-letno Venezuelko Stefanio Fernandez?