Willow Smith se je prikupila Chanelovemu šefu Karlu Lagerfeldu. Foto: Reuters
Willow Smith se je prikupila Chanelovemu šefu Karlu Lagerfeldu. Foto: Reuters

"Ne zgodi se ravno vsak dan, da bi 15-letno Afroameričanko izbrali za Chanelovo ambasadorko. Vem, da se veliko dekletom, ki so podobna meni, zdi, da niso lepe. Tem dekletom bi rada pokazala, da morajo biti samozavestne in da se morajo imeti rade," je povedala Willow.

Willow, ki je zaradi slavnih staršev odraščala pod drobnogledom javnosti, bo eno leto opravljala naloge ambasadorke, ki pa niso pretirano zahtevne, saj vključujejo snemanje reklam in obiskovanje modnih prireditev.

Legerfeld jo obožuje
Kot je znano, je najstnica naslov ambasadorke osvojila predvsem po zaslugi nemškega oblikovalca Karla Lagerfelda. Slednjemu je Willow v oči padla leta 2014, ko jo je fotografiral za revijo V. Posebno ga je navdušila s svojim slogom za oblačenje, najstnica se namreč družabnih prireditev že od leta 2013 udeležuje izključno v Chanelovih oblačilih, poroča Vogue.

Willow pa ni edina najstniška ambasadorka znane francoske modne hiše, družbo ji dela še leto dni starejša Lily-Rose Depp, ki se za preboj med modno smetano prav tako lahko zahvali svojima slavnima staršema Johnnyju Deppu in Vanessi Paradis.