Legendarni fotograf Mario Testino jo je fotografiral za britanski Vogue. Foto: Instagram Gisele Bundchen
Legendarni fotograf Mario Testino jo je fotografiral za britanski Vogue. Foto: Instagram Gisele Bundchen

Brazilski časopis Moda Estadao je v petek sporočil svetu, da bo 34-letna manekenka po več kot 20 letih kariere rekla zbogom manekenstvu.

Zadnjič naj bi se po modni brvi sprehodila v svoji domovini, na tednu mode v Sao Paulu. Teden mode se začne 13. aprila, Gisele bo nastopila na več modnih revijah, tista, ki se bo v zgodovino vpisala kot zadnja v Giselini nadvse uspešni karieri, pa bo modna revija znamke Colcci.

Brazilka je zaščitni obraz omenjene brazilske modne znamke, med zvezde pa jo je izstrelilo sodelovanje z ameriško znamko spodnjega perila Victoria's Secret. Gisele je kot "angelski obraz" prejela velikanske zneske, kar jo je potisnilo na vrh najbolje plačanih manekenk sveta - tam kraljuje že osem let. V zadnjem letu je tako Gisele zaslužila kar 47 milijonov dolarjev, s čimer je pustila daleč za seboj vse druge najbolj zaželene manekenke, kot so Doutzen Kroes, Adriana Lima, Kate Moss, Kate Upton ...

In še en podatek v povezavi z Gisele, ki ima na Instagramu kar 4,3 milijona sledilcev, se zdi neverjeten: od začetka svoje modne kariere leta 2001 je zaslužila že skoraj 400 milijonov dolarjev!

In če Gisele od aprila naprej ne bomo več videli na modni brvi, pa se modi ne bo še čisto odpovedala, saj jo pogodbe zavezujejo, da do konca opravi delo pri kampanjah za znamki Under Armour in Chanel.

Gisele je poročena s Tomom Bradyjem, podajalcem moštva New England Patriots iz Lige NFL, s katerim imata dva otroka.