Victorijin prvenec je navdušil. Foto: Reuters
Victorijin prvenec je navdušil. Foto: Reuters

"Ravnokar sem uredila vse podrobnosti svoje modne revije, poglejte, na koga sem naletela," je v posnetku na Instagramu oboževalce pozdravila nekdanja "spajsica" in kamero nagnila proti možu Davidu z otroki, ki so jo prišli podpret na pomembni modni reviji.

Victoria Beckham je ob posebni priložnosti poudarila vzvišeno stran svoje kolekcije, ki jo krasijo elegantne obleke in kostimi, v katerih se prelivajo svetle pastelne barve s črnimi dodatki, ki oblekam dajejo kontrast.

Najbolj sta sijali vodilni manekenki revije, Bella in Gigi Hadid. Po uspešnem debiju na legendarnih obokanih hodnikih Val de Grace so modno ustvarjalko preplavila čustva. S solznimi očmi je objela prijateljico Evo Longorio, ki je šov spremljala iz prve vrste.

Po New Yorku, Milanu in Londonu še pariški vrhunec

Izmed vseh svetovnih modnih središč se je ravno Pariz najbolje pobral po pandemiji, za kar so poskrbele številne modne revije in gromozanski finančni vložki. Dogajanje se bo končalo četrtega oktobra, na brveh pa se bodo zvrstile stvaritve številnih največjih modnih oblikovalcev, kot so Chanel, Dior, Hermes, Louis Vuitton in Saint Laurent. Pariški teden bo tako sklenil mesec modnih revij, ki so prej potekale še v New Yorku, Milanu in Londonu.