Džins z džinsom - v slabi izvedbi lahko usodna kombinacija. Foto: AP
Džins z džinsom - v slabi izvedbi lahko usodna kombinacija. Foto: AP

Med gostovanjem v avstralski pogovorni oddaji The Project v okviru promocije animiranega filma Troli, v katerem je posodil glas enemu glavnih junakov in poskrbel za dobršen del glasbene opreme, je zdaj 35-letni popzvezdnik v odgovoru na vprašanje, kaj se je naučil o šovbiznisu v času, odkar je bil član 'NSync, v šali odvrnil: "Če nosiš džins z džinsom, bo šlo to v anale," nato pa na glas ugibal, da bi se trend morda le dalo obuditi. Ko ga je vprašal, komu bi to uspelo, je odvrnil: "Gotovo ne Donaldu Trumpu."

Kot se bodo spomnili oboževalci takratnih najstniških idolov, sta takrat 19-letna Britney in Justin prišla na AMA-je v usklajenih oblačilih: od glave do pet sta bila odeta v džins. Fotografija mladega para se je zapisala v zgodovino in bila pozneje večkrat tarča posmeha. Justin se zdaj brani: "To so bili nori časi, svet je bil drugačen, glasbena industrija je bila drugačna. Preprosto drugi časi so bili."

Timberlake in Spearsova sta se razšla leta 2002, takrat so krožile govorice, da ga je varala. Zdaj je on poročen z Jessico Biel, s katero imate 19-mesečnega sina Silasa, Britney pa ima z nekdanjim možem Kevinom Federlinom 11-letnega Prestona in 10-letnega Jaydena Jamesa.

Trenutno je aktualna Justinova uspešnica Can't Stop The Feeling, ki se je znašla na soundtracku Trolov. Ekipa, ki je risanko sinhronizirala v slovenščini, je "poslovenila" tudi ta hit. Kako je slišati, preverite sami.