Medtem ko oboževalci serije nestrpno pričakujejo novo, tretjo sezono, je 32-letni igralec sprejel sodelovanje z modno hišo Calvin Klein. Postal je njen zaščitni obraz in v novi kampanji predstavlja spodnje perilo.

Kampanjo so posneli v New Yorku, za fotografskim objektivom je stal priznani fotograf Mert Alas.

"Kaj naj rečem spletu? Hvala za ogled. Ne vem, počaščen sem. Resnično me preseneča," se je igralec odzval na spletne komentarje o svojem izklesanem telesu.

Igralec je o vse večji prepoznavnosti, ki je prišla s serijo The Bear, v preteklosti spregovoril za Vanity Fair. Povedal je, da temu ne posveča preveč pozornosti. "Mama mi pove, kaj lepega zapišejo na omrežjih," je povedal. Ob tem pa je nadaljeval: "Igram že od 18. leta. Enajst let sem igral v seriji Shameless, ki je bila priljubljena, vendar takrat nisem bil deležen tolikšne pozornosti kot zdaj. Imam srečo, da je vse potekalo počasi, da sem se lahko prilagodil. Žal mi je mladih igralcev ali nekoga, ki še nima veliko izkušenj, in se nenadoma sreča s priljubljenostjo. To zna biti pretresljivo."

The Bear pobral nagrade na Zlatih globusih
Serija The Bear, ki je ponudila prvi pravi vpogled v hektični, kaotični svet kuhinj, je na podelitvi Zlatih globusov zmagala v kategoriji za najboljše serije – komedija ali muzikal. Poleg Jeremyja, ki je zmagal v kategoriji za najboljšega igralca – komedija ali muzikal, je v ženski konkurenci nagrado dobila njegova soigralka iz serije The Bear Ayo Edebiri.

Jeremy Allen White je trenutno srečen v zvezi s špansko popzvezdnico Rosalio. Z igralko Addison Timlin ima dve hčerki, Ezer in Dolores.

Muza Saint Laurenta je Diana Ross
Modna hiša Saint Laurent pa je za svoj obraz izbral 79-letno glasbeno ikono Diano Ross. Kampanja za pomladno kolekcijo francoske znamke prikazuje pevko, ki jo je fotografiral David Sims, oblečeno v razkošna oblačila. Brezčasna lepota je navdušila modni svet.