Lana je oblečena v kreacije modnih hiš Mulberry in Masha Ma. Foto: Vogue
Lana je oblečena v kreacije modnih hiš Mulberry in Masha Ma. Foto: Vogue
Bohinčeva z redom britanskega imperija. Članek v Metroju navaja, da je slovenska oblikovalka zaslovela, ko je Samantha Cameron podarila Michelle Obama enega izmed Larinih kosov.

"Čudovita Lana Del Rey je glavna zvezda fotozgodbe Wee Khima za januarsko številko kitajske izdaje revije Vogue. Za celostno podobo je poskrbela Grace Lam, Lana pa nosi srebrne uhane Planetaria," se je Bohinčeva pohvalila na svojem profilu na Facebooku.

Lana je oblečena v kreacije Mulberry in Masha Ma.

26-letna ameriška pevka, sicer eno najbolj iskanih imen na spletu preteklega leta, se z naslovnico modne biblije počasi uveljavlja tudi kot povsem kredibilno modno ime.
Med drugim je lani posnela oglasne kampanje za H & M in Jaguar, poleg tega pa je bila na naslovnicah cele vrste modno orientiranih revij.

Moda je ne zanima
Za čuda pa pevka, ki med drugim čaka 25. aprila nastop v Zenith-Halle v Münchnu pravi, da je moda sicer ne zanima kaj dosti.
"Ne. Saj vidite, kaj nosim. Nakit je edina stvar, ki si jo občasno kupim. Včasih najdem kakšne lepe stvari v trgovinah z rabljenimi oblačili," je povedala v spremljajočem intervjuju za Vogue, ko so jo vprašali, ali se kaj dosti ozira na modo.

Bohinčeva, ki že vrsto let ustvarja v Londonu in je nedavno prejela red britanskega imperija, je v zadnjem času med drugim z nakitom oskrbela zvezdniško kuharico Nigello Lawson, švedsko princeso Victorio, pevko Jessie Ware in zvezdo serije Maščevanje Ashley Madekwe.