Fotografije so posnete v slogu zlate dobe Hollywooda. Foto: Dior
Fotografije so posnete v slogu zlate dobe Hollywooda. Foto: Dior
Mila v prejšnji Diorjevi kampanji. Foto: Dior

Zvezdnica Črnega laboda, katere prvi oglas za to luksuzno modno znamko je doživel ognjeni krst januarja, kar kipi od prefinjenega seksapila ob ponovitvi vloge obraza linije Miss Dior.
28-letna v Ukrajini rojena igralka pozira z najnovejšim modelom torbice Miss Dior v oglasu, ki ga je fotografiral Mario Sorrenti, za stajling pa je poskrbela nekdanja urednica francoske revije Vogue Carine Roitfeld.
Po poročanju spletne strani WWD.com je znamka za svojo kampanjo linije torbic za jesen 2012 želela upodobiti Kunisovo kot "žensko, vajeno pozornosti trume paparacev".
"Dekle za kavbojke in majico"
Kunisova je vloge nedvomno vajena, a čeprav se je v zadnjih letih uveljavila kot ena najlepše oblečenih zvezdnic, sama zase pravi, da je "dekle za kavbojke in majico". "Iskreno povedano, se šele učim o modi ... v svojem vsakdanjem življenju ne nosim najbolj ženstvenih kosov. Se pa obožujem počutiti ženstveno na rdeči preprogi," je povedala temnolasa lepotica za WWD.

Lahko torej pričakujemo, da bo Mila na prihajajočih premierah in rdečih preprogah nosila še več kreacij hiše Dior. "Dior se mi zdi izjemno prizemljena modna hiša. Vedno se mi je zdelo, da je to, kar dela Dior, tako sofisticirano, ženstveno in lepo," je nadaljevala igralka.
Občutki so obojestranski. Izvršni direktorji Diorja so namreč popolnoma očarani nad zvezdnico. "Mila Kunis je zelo nadarjena mlada igralka. Njena predstava v Črnem labodu je bila izjemna," je povedala Delphine Arnault iz Diorja.
Zvezdniški obrazi
Mila je kot obraz Diorja nasledila svojo soigralko iz Črnega laboda Natalie Portman, poleg tega pa se je pridružila dolgi vrsti Diorjevih zvezdniških modelov, kot so Marion Cotillard, Jude Law in Charlize Theron.

Igralka, ki jo trenutno lahko vidimo v komediji Ted, ima sicer precej natrpan urnik - še letos bo premiero doživela poetična drama Tar, nedavno pa je končala snemanje filma Krvne vezi, v katerem ji družbo delata Zoe Saldana in Marion Cotillard (režiral je soprog Cotillardove, igralec Guillaume Canet). Prihodnje leto bo na velika platna prišel tudi težko pričakovani film o čarovniku iz Oza Oz: The Great and Powerful. Ob Mili v filmu igrajo oskarjevska nominiranca James Franco in Michelle Williams ter oskarjevka Rachel Weisz.