Naomi Campbell - tudi pri 43. še vedno ohranja videz iz svoje mladosti. Foto: EPA
Naomi Campbell - tudi pri 43. še vedno ohranja videz iz svoje mladosti. Foto: EPA
Naomi Campbell, Donatella Versace, Kate Moss
Naomi Campbell, Donatella Versace, Kate Moss po modni reviji modne znamke Versace zapomlad in poletje 1999. Foto: EPA

Več o samem projektu "črna gazela", kot so jo kicali v 90. letih, ni želela povedati. Je pa med gostovanjem v televizijski oddaji televizijske mreže CBS This Morning priznala, da se rada spominja dni, ko so bile skupaj s Cindy Crawford, Christy Turlington, Lindo Evangelisto, pozneje pa tudi s Stephanie Seymour, Kate Moss in Claudio Schiffer velike zvezdnice. "Mislim, da se kaj takega ne bo nikoli več zgodilo - da bi bila slavna cela skupina manekenk," je prepričana.

"Danes imaš eno supermanekenko tukaj, pa eno tam, ampak kot cela skupina ... tega ne bo nikoli več," je še dejala danes 43-letna Britanka in dodala, da se je koncept supermanekenke od tistih let, ko se je mednje štela tudi sama, precej spremenil.

Vsi so jih "uporabljali"
Čemu pa pripisuje velik uspeh peščice deklet? "Mislim, da je bil to drugačen čas, pa tudi oblikovalci so nas drugače dojemali. Gianni Versace, Azzedine Alaïa, Marc Jacobs, Calvin Klein, Ralph Lauren ... vsi so nas "uporabljali", vsi so nas najemali za svoje modne revije:"

Včasih se še dobijo skupaj, je še razložila in zaupala: "Že čez nekaj tednov bomo spet delale skupaj." "Ne morem vam povedati, za kaj gre," pa je odgovorila na neizogibna vprašanja, ki so sledila - kje, kdaj, kako, zakaj? "Povem lahko le, da bomo skupaj na lepem, sončnem, toplem kraju na vodi."

Odločena: Imela bom otroka!
V pogovoru z Diane Von Furstenburg za SiriusXM Radio pa se je lepotica dotaknila tudi svojega zasebnega življenja. Tudi potem ko sta se z dolgoletnim partnerjem, ruskim milijarderjem Vladislavom Doroninom razšla, ni izgubila upanja, da si bo nekoč ustvarila družino. "Sem v letih, ko je čas, da se odločim, ali želim imeti otroka. In ga želim. Ne glede na to, ali bom imela moškega v svojem življenju ali ne, otroka bom imela!" je odločena.

Že pred leti je spregovorila o svojih zdravstvenih težavah - potem ko so ji odstranili cisto na jajčnikih, je šele izvedela, da je bila predtem neplodna. "Zdaj pa je vse v božjih rokah," je takrat dejala.

Spodaj si lahko ogledate nekaj starih fotografij omenjenih lepotic.