Karlie je sicer zagreta športnica. Foto: Instagram
Karlie je sicer zagreta športnica. Foto: Instagram

22-letno dolgonogo mladenko je pariški Vogue uvrstil na seznam 30 najboljših manekenk, na modnih pistah predstavlja svetovno priznane znamke, že leta 2011 je postala ambasadorka perila Victoria's Secret, letos pa je podpisala še pogodbo s kozmetičnim velikanom L'Oreal in postala obraz dišave Chanel Coco Noir.

Svetlolasa manekenka, ki v višino meri kar 185 cm, je nekdanja baletna plesalka in velja za lastnico enega najpopolnejših teles v modnem svetu, zato ni čudno, da so si je zaželeli tudi pri ameriški znamki športnih oblačil. Za Nike je tako posnela serijo fotografij, na katerih nosi oblačila brazilskega oblikovalca Pedra Lourenca.

"Velika čast je sodelovati pri kampanji Nike X Pedro Lourenco. Za svoj kos iz te čudovite kolekcije se lahko zagrebete že 13. novembra v izbranih Nikovih trgovinah in na njihovi spletni strani," je Karlie zapisala na Instagramu. Kolekcija vsebuje devet kosov - dolge in kratke hlače, majice z dolgimi in kratkimi rokavi, športni modrček ter jakni v črni in kožni barvi. Pri ustvarjanju oblačil je Lourenco poskušal združiti uporabnost in estetiko, kar je dosegel z lepimi kroji, barvnimi kombinacijami in materiali, ki dihajo.