Tyra Banks se vrača. Foto: EPA
Tyra Banks se vrača. Foto: EPA

Pet let po opustitvi manekenstva leta 2005 se je Tyra odločila, da je čas za vrnitev na modne brvi. 36-letna Tyra je že podpisala pogodbo s svojo nekdanjo agencijo IMG. Zdaj je več kot odlična priložnost, da se Tyra vrne na brvi in predstavlja kreacije oblikovalcev, ki zagovarjajo obline.

Konec preteklega leta je sicer uspešna televizijka napovedala, da se po končani peti sezoni poslavlja od mesta gostiteljice pogovorne oddaje The Tyra Show. Ima pa zvezdnica druge načrte: odprtje producentske hiše Bankable Studios v New Yorku, podati pa se želi tudi v igralske vode. "Moj naslednji cilj je dotakniti se še več žensk in mladih deklet. Vse skupaj moramo spoznati, kako močne smo v resnici," je takrat zapisala manekenka, ki je še vedno gostiteljica resničnostnega šova Ameriški top model (America's Next Top Model).

Banksova je znana kot promotorka zdravega ženskega telesa in borka proti podobam idealnih teles, ki jih narekujejo mediji. Očitno se bo zdaj proti temu borila tudi iz prve vrste oz. na modnih brveh.