Naomi in Jourdan sta obraza živahne Burberryjeve kolekcije za pomlad in poletje 2015. Foto: Instagram
Naomi in Jourdan sta obraza živahne Burberryjeve kolekcije za pomlad in poletje 2015. Foto: Instagram

Kate in Cara sta septembra prvič združili moči in se skupaj predstavili v promocijski kampanji za dišavo My Burberry, ta britanska znamka pa je poskrbela tudi za prvi skupni projekt 44-letne Naomi in 24-letne Jourdan, ki sta druga za drugo našli le lepe besede. "Zelo zabavno je bilo delati z Jourdan," je povedala legendarna londonska manekenka, ki je nazadnje z Burberryjem sodelovala leta 2001, ko je posnela oglasno kampanjo prav z Mossovo.

Dunnova je razkrila, da pred srečanjem z Naomi ni bila živčna, saj je vse potekalo zelo hitro: "Pravzaprav nisem imela časa, da bi bila živčna. Bilo je na predstavitvi linije oblačil Kate Moss za Topshop, bila sem v zaodrju, skoraj gola. Pred vsemi je pritekla do mene, me objela in dejala, da se morava dogovoriti za kosilo," je razložila Jourdan.

Naomi in Jourdan sta posneli kampanjo za pomlad in poletje 2015 ter predstavili živahna Burberryjeva oblačila, torbice in sončna očala, pa tudi njihove priljubljene dežne trenčkote, tokrat z dodatkom barv. Fotografije je posnel priznani fotograf Mario Testino, vlogi moških modelov pa sta prevzela britanski glasbenik George Barnett in maneken George Le Page.