Koreografijo je ustvarila Tracy Anderson. Foto: YouTube
Koreografijo je ustvarila Tracy Anderson. Foto: YouTube

Temnolasi sestri sta spet združili moči in oblikovali še eno linijo zapeljivega spodnjega perila za ženske, slavna igralka pa se je ponovno preizkusila tudi kot režiserka in scenaristka. Sama je namreč ustvarila predstavitveni video, v katerem ne manjka lepih deklet.

V triinpolminutnem oglasnem posnetku španski maneken Jon Kortajarena odigra moškega, izgubljenega v puščavi, ki hrepeni po vodi. Kar naenkrat pa se pripelje Penelope s kopico deklet, ki nato sredi puščave izvedejo zapeljivo koreografijo - v spodnjem perilu seveda. Kaj se zgodi na koncu, pa lahko preverite spodaj.

Španska igralka je sicer že lani predstavila prvi vroči promocijski film za omenjeno znamko spodnjega perila, ki so ga na YouTubu označili za mladoletnim neprimernega. Cruzova je takrat v pogovoru za revijo Red pojasnila, da jo je odločitev spletnega portala močno vznemirila, sploh zato, ker filmček ne prikazuje česa grozno spornega - le manekenke, ki pozirajo oz. se sprehajajo, oblečene v spodnje perilo. "Vsepovsod je toliko filmov s prizori nasilja, pa te nihče nikoli ne vpraša, koliko si star, ali zahteva od tebe spletni naslov, preden si jih lahko ogledaš," se je jezila lepa zvezdnica. Oznako neprimernega za mladoletne je na YouTubu dobil tudi novi oglas.