Na prvem Philips Fashion Weeku je bila lani med najodmevnejšimi kolekcija Nataše Peršuh. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Na prvem Philips Fashion Weeku je bila lani med najodmevnejšimi kolekcija Nataše Peršuh. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Letošnja novost bo to, da se bodo priznanim in uveljavljenim oblikovalcem pridružili tudi mladi talenti, ki bodo imeli svojo revijo prvi dan.

Dopoldnevi bodo spet v znamenju delavnic in predavanj gostov iz tujine, večerne ure pa bodo namenjene le modnim revijam. Celoten program in podrobnosti o oblikovalcih ter mladih talentih najdete tukaj.

Nagradno vprašanje:
NAŠTEJTE VSAJ ENEGA OD GOSTOV IZ TUJINE, KI BODO PREDAVALI NA DRUGEM PHILIPS FASHION WEEKU!

Vse modne revije in predavanja bomo spremljali tudi na MMC-ju, nekdo izmed naših bralk in bralcev pa si bo lahko dogajanje s še enim povabljencem ogledal na kraju samem, saj v sodelovanju z organizatorji podarjamo dve vstopnici za prvi sklop modnih revij v torek, 3. aprila, ob 18.30, na kateri bodo svoje kreacije predstavili Urša Drofenik, Simona Lampe, Maja Štamol, Vladimira Kralj in Miro Misljen.

Vstopnice sicer niso v prosti prodaji, zato veljajo za precej "vročo robo". Vse, kar morate storiti, je to, da odgovor na nagradno vprašanje v okvirčku do srede, 28. marca 2012, pošljete na naslov mmc-info@rtvslo.si, pripišete svoje kontaktne podatke in upate, da bo žreb naklonjen prav vam.

Več o dogajanju na prvem Philips Fashion Weeku preberite tukaj in si osvežite spomin.