Vsak dan najdite čas zase in se gibajte v naravi. In ne pozabite svojih težav zaupati bližnjim! Foto: EPA
Vsak dan najdite čas zase in se gibajte v naravi. In ne pozabite svojih težav zaupati bližnjim! Foto: EPA

Ven se mi ne da, vsi ljudje dobre volje mi grejo na živce. Kako naj to popravim in postanem polna energije brez zdravnikov in zdravil?


Da bi imeli veliko energije, morate zanjo skrbeti. Za to potrebujete nekaj znanja o tem, kako si pridobiti več energije in kako racionalizirati njeno porabo. Znanje lahko dobite v knjigah ali na delavnicah. V prvi vrsti pa Vam svetujem, da ne iščite takoj vzroka za nastalo situacijo. Hitro potrebujete svežo življenjsko energijo, da se z zapiranjem v svoj svet in jokom ne boste še bolj izčrpali in predali.

Prva pomoč je GIBANJE! Vsak dan morate najti čas zase in iti ven v naravo vsaj za eno uro ali še bolje dve. Priporočam, da greste v gozd ali na travnike, kjer boste lahko ponovno začutili svoj notranji mir. Za začetek pojdite ven sami ali z nekom, ki mu zaupate. Ne govorite o težavah, raje sproščeno dihajte, hitro hodite ali tecite ter poskušajte ustaviti tok negativnih misli in čustev. Mislite na lepe stvari ali še bolje - ne mislite na nič.

Ne prvi dan, a že po nekaj dneh se boste počutili bolje. Prisilite se in to storite zase. Seveda bo težko. Premagati boste morali samo sebe, svoje navade in vzorce. Potrebovali boste zelo veliko vztrajnosti, potrpežljivosti in doslednosti, da boste lahko izstopili iz začaranega kroga, v katerem ste se znašli.

S spreminjanjem načina življenja in prenovo vaše energije se bodo pokazali tudi vzroki in vaše osebnostne lastnosti, ki so Vas pripeljale do tega stanja. Z znanjem in spreminjanjem svojih navad in vzorcev boste lahko preprečili, da bi v tako stanje še kdaj zašli.

Zelo redki sami premagajo tako stanje. Zato osebno mislim, da boste najverjetneje vsaj za začetek in spodbudo potrebovali pomoč osebe, ki ji zaupate. Kar pa ni sramotno. Prav nasprotno, zelo modro je, ker boste tako lažje in hitreje znova zaživeli vedro življenje. Po mojih izkušnjah se ljudje preveč mučimo, ker si ne znamo sami pomagati, tujo pomoč pa zavračamo.

Sama ljudem pomagam s tretmaji Energetske revitalizacije, ki so kombinacija pravilnega dihanja, sproščanja in zelo prijetne energijske masaže. To je hitra in zelo učinkovita pomoč za prenovo telesa, duha in energije. To je lahko sodobna začetna pomoč, spodbuda in zagon vaših notranjih moči. Lahko pa poiščete tudi pomoč v skupini. Moj kontakt lahko poiščete na spletni strani www.revitalizacija.si.

Želim Vam veliko vztrajnosti in poguma!