Kopel v pivu. Foto: FMTG
Kopel v pivu. Foto: FMTG

V okviru programa ExBEERience lahko gostje preizkusijo sprostitveno kopel v pivu, ki s svojimi zdravilnimi učinki pozitivno vpliva na videz kože. Med nenavadnim oddihom v sodu lahko gostje tudi neomejeno uživajo osvežilno pijačo iz ječmena. To pa ni edina posebnost najboljšega hotela v slovaški prestolnici, ki so ga obiskovalci s svojimi pozitivnimi odzivi uvrstili na seznam najboljših hotelov.

Generalni direktor Falkensteiner Hotela Bratislava, Gernog Riha, pravi, da je uvrstitev na seznam spodbuda za dodatno izboljšanje storitev in infrastrukture v prihodnosti: "Vsi zaposleni v hotelu Falkensteiner Hotelu Bratislava si prizadevajo našim gostom omogočiti dodano vrednost. S tem jim omogočamo nepozaben oddih. Veseli nas, da so gostje zadovoljni z našimi storitvami in da radi delijo pozitivne izkušnje, ki izredno vplivajo na naše poslovanje. Trdo delo in predanost so prepoznali ter nas uvrstili na seznam Expedia Insiders’ Select."
Merila seznamov
John Morrey,
generalni direktor Expedie, vodilne svetovne spletne agencije za potovanja, pa je dejal, da njihova strokovna ekipa vedno poskuša predstaviti najboljše hotele. Pravi, da je glavno merilo za pripravo seznama najboljših hotelov na svetu zadovoljstvo njihovih gostov ter posvečenost hotela pri ustvarjanju novih dodanih vrednosti.
Tovrstnim hotelom omogočajo večjo prepoznavnost in vidnost v času rezervacije na spletu, medtem ko potnikom ponujajo pomembne informacije, ki jih potrebujejo pri organizaciji svojih potovanj.