Šiuli Ahter Tania je bila prepričana, da je njegova tretja žena. Foto: Reuters
Šiuli Ahter Tania je bila prepričana, da je njegova tretja žena. Foto: Reuters

45-letni Jasin Bjapari je bil aretiran na domu staršev svoje 27. žene, saj je 25. žena vložila zahtevo za ločitev. Sodišče je takoj po prejemu pritožbe izdalo nalog za aretacijo, žena, na domu katere so ga aretirali, pa ni njegova zadnja, saj naj bi po poroki z njo pred oltar stopil še enkrat.

Šiuli Ahter Tania, ki ga je prijavila policiji, se je z njim poročila leta 2011. Bila je prepričana, da je njegova tretja žena, nato pa je ugotovila, da jih je imel pred njo že 24. Po daljšem iskanju ji je uspelo najti imena in naslove kar sedemnajstih izmed njih. Trdi, da ima Bjapari poleg hčerke iz njunega zakona z drugo ženo dve hčerki, enega sina s tretjo in enega sina s sedmo ženo ter še eno hčer s 24. ženo.

Na vprašanje, zakaj ga nikoli ni doma, se je ves čas izgovarjal na službo, ki zahteva delo na terenu, poroča Daily Mail. Takoj ko je Šiuli Ahter Tania izvedela za vse preostale žene, je vložila zahtevo za ločitev. "Brez moje vednosti se je poročil z novo žensko," je dejala za medije.

Izpustitev iz zapora po plačilu varščine je bila zavrnjena, Bjapari pa na nadaljnje postopke glede sojenja še vedno čaka.