Poročni dan mora biti popoln. Foto: MMC RTV SLO
Poročni dan mora biti popoln. Foto: MMC RTV SLO

Med obiskovalci je bilo največ srečnih parov, ki kmalu čakajo skok v zakonski jarem in so skupaj polni energije kovali načrte za ta najlepši skupni dan. Pa tudi nekaj takih, kjer so se ženske veselo podile od stojnice do stojnice, moški pa so pohlevno capljali za njimi, na obrazu pa so imeli izraz, ki je govoril: "Draga, le kdaj sem ti obljubil, da bova imela tako poroko, kot si jo ti želiš?!"

A ni nič čudnega, da so jih razstavljavske mize popolnoma očarale, saj so se šibile pod pisanim poročnim programom in bile prava paša za oči. Razkošne poročne torte, prstani, šopki, konfeti, lična vabila, sladke figurice s poročnimi motivi - vse to in še več, ob mizah pa so stali obešalniki in lutke s poročnimi oblekami, čeveljci, seksi spodnjim perilom za poročno noč, podvezicami ...

Na svoje storitve so opozarjali tudi poročni fotografi, potovalne agencije, vinarji - predstavljena je bila prav vsaka malenkost, ki spremlja skok v zakonski jarem.
V petih dvoranah enega izmed ljubljanskih hotelov se je tri dni predstavljalo več kot 70 razstavljavcev, v soboto je bila tudi modna revija poročnih oblek, organizatorji pa so z obiskom sejma zelo zadovoljni.

Več o poročnih smernicah v videoposnetku!
V spodnji fotogaleriji smo zbrali nekaj pisanih utrinkov z letošnjega poročnega sejma, v videoposnetku pa lahko izveste, kakšne so trenutne poročne smernice - o tem smo povprašali modno oblikovalko, frizerko in dekleti iz turistične agencije, o samem sejmu pa je spregovoril organizator porok Domen Misson.

Kakšne so aktualne poročne smernice?