Mila je na oskarjih blestela v vijoličnem. Foto: EPA
Mila je na oskarjih blestela v vijoličnem. Foto: EPA

Pred dnevi je ameriški vojak Scott Moore, ki je trenutno del tretjega bataljona v Musa Kali v Afganistanu, prek YouTuba objavil posnetek, v katerem je privlačno igralko novembra povabil na ples.

Dejal je: "Živjo, Mila, sem narednik Moore, ampak lahko me kličeš Scott. Utrgal sem si trenutek, da te 18. novembra povabim v Greenville v Severni Karolini na ples marincev. Vzemi si čas, premisli in mi sporoči, kako si se odločila."

Na odgovor mu ni bilo treba čakati dolgo, saj je Mila, ki je trenutno ena najbolj vročih mladih igralk v Hollywoodu, že sprejela izziv. Pravzaprav je v njenem imenu povabilo najprej sprejel kar Justin Timberlake, njen soigralec v novi komediji Friends With Benefits.

Justin postal vojakov zaveznik
Timberlake, ki tudi sam ne skriva navdušenja nad lepotico, je vojaku poslal obljubo: "Trudil se bom, prijatelj. To se mora uresničiti." Nato pa je spodbudil Milo: "Si videla ta posnetek? To moraš narediti za svojo domovino."

27-letnica je nato nasmejana odgovorila, da bo preživela večer z vojakom, a da bo to storila zaradi Justina - in ga povabila zraven. "Ne, nočejo mene, želijo si tebe!" je bil jasen Timberlake.