Foto:
Foto:

Lili smo ujeli na hodniku ravno pred odhodom pred kamere in jo prosili za izjavo.

Svojo odločitev je komentirala takole: "Prijatelji so mi dejali: Glej Lili, če te ni na facebooku, to pomeni, da te ni skoraj nikjer. Razumeš? Ti kot sodobna 'MMC-bejba' bi tako ali tako morala biti med prvimi, ki so se registrirali na ta portal"."

"Aja, sem rekla. Hmmm ... ne vem no, bom premislila. In tako sem morala odločitev malce pretehtati, kajti zadnje čase postajam taka, da najprej premislim in potem izvedem ali povem svojo odločitev. Včasih pa sem slovela po obratnem vrstnem redu. Na kratko, v teh predprazničnih dneh sem se dokončno odločila in si odprla svoj profil na facebooku. Imam že kar nekaj svežih prijateljev in prijateljic, predvsem iz sveta medijev in glasbe."

Lili obožuje internet
Lili je širši javnosti bolj poznana kot voditeljica Zabavnega infokanala na TVS 2. Za nočni in dopoldanski Zabavni infokanal pripravlja glasbeno lestvico, pri kateri upošteva tudi vaše glasbene želje, ki jih sprejema na lili@rtvslo.si.

Svoje dogodivščine in razmišljanja redno razkriva na blogu, snema videonovice in objavlja slike. Najdete jo tudi na secondlife, kjer se najraje potepa po MMC-otoku.

Naj vas spomnimo, da se je Lili januarja 2008 slekla za priljubljeno "revijo, ki slovi po erotičnih fotografijah lepotičk".

Lili vedno poskrbi, da se ji kaj dogaja, pa če je to poleti, pozimi, na začetku leta ali njegovem koncu.

T. M.