'Ljubimka' je na Facebooku objavila 200 fotografij s poroke. Foto: MMC RTV SLO
'Ljubimka' je na Facebooku objavila 200 fotografij s poroke. Foto: MMC RTV SLO

Lynn France iz Clevelanda je na priljubljenem socialnem omrežju izvedela, da jo njen mož, s katerim se je poročila leta 2005 v Italiji, vara z drugo žensko. Neprijeten položaj je dodatno poslabšala Lynnina ugotovitev, da je John z drugo žensko celo poročen.

200 dokazov, da jo je mož varal
Prevarana Lynn je začela sumiti, da jo mož vara, ko je njen mož začel nenadoma veliko "poslovno" potovati: "Mislila sem, da ima ljubimko. Končno sem dojela, da nekaj ni v redu, ko naj bi poslovno odpotoval na Kitajsko, doma pa sem našla njegov potni list."

41-letnica je v obupu začela povsod iskati dokaze, da jo mož vara. Ravno na priljubljenem Facebooku pa je našla kar 200 dokazov, da ji mož ni zvest. Bolj natančno je Lynn na profilu Amande Weisal, ženske, za katero je sumila, da je v zvezi z njenim možem Johnom, našla fotoalbum z njune poroke: "Bila sem šokirana, ko sem na njenem albumu videla več kot 200 fotografij z njune poroke."

Zakon med Lynn in Johnom neveljaven?
Medtem ko Lynn trdi, da je bila šokirana, ko je na Facebooku videla, da jo mož vara, varajoči mož trdi, da je Lynn že dlje časa vedela za njegovo zvezo. Kot pravi John, naj bi Lynn izgubljala bitko na sodišču za skrbništvo nad njunima sinovoma, zato se je odločila pritegniti pozornost medijev. Gary Williams, Johnov odvetnik, je med drugim dejal, da njegova stranka ni bigamist, saj je zakon med njim in Lynn neveljaven, saj ni nikjer zapisan.