Čeprav je šele zdaj dobila vozniško dovoljenje, Lady Gaga ni nikoli skrivala svoje ljubezni do avtomobilov. Foto: Reuters
Čeprav je šele zdaj dobila vozniško dovoljenje, Lady Gaga ni nikoli skrivala svoje ljubezni do avtomobilov. Foto: Reuters
Lady Gaga
Pred kratkim je Lady Gaga razjezila svoje oboževalce na Kitajskem, ker se je sešla z dalajlamo. Foto: Reuters

Nastopila je že na največjih svetovnih odrih, osvojila številne grammyje in postala z zlatim globusom nagrajena igralka, zdaj pa lahko k svojim dosežkom doda še enega - vozniško dovoljenje. "KONČNO sem dobila vozniško dovoljenje, potem ko sem se leta in leta vozila ob navzočnosti odrasle osebe," je pevka in igralka zapisala na svojem Instagramu.

Ob tem je še objavila fotografijo iz avtošole in trenutka, ko je naredila izpit. "Blagoslovi ga," je zapisala poleg fotografije, na kateri je poljubljala tla.

Učenje vožnje je Lady Gaga vzelo nekaj let, saj je ure vožnje začela leta 2012. "Med mojimi vožnjami se vam ni treba prikrasti za mano in postaviti velike kamere v vašem premikajočem se vozilu," je bila takrat jezna Lady Gaga.

Sicer pa se je pred dnevi pevka znašla na črnem seznamu Kitajske, saj je srečanje glasbenice in dalajlame razburilo njene kitajske oboževalce in kitajsko komunistično partijo. Zato so na Kitajskem prepovedali omembo njenega imena.

Glasbenica je pred tednom dni na svoji strani na Facebooku objavila dvajsetminutni posnetek svojega srečanja z dalajlamo, v katerem mu je zastavljala vprašanja, ki jih je zbrala na družbenih omrežjih. Med drugim ga je vprašala tudi, zakaj so Kitajci nanj tako jezni. In to je med njenimi kitajskimi oboževalci sprožilo ogorčenje.