Serena Williams se vrača na teniška igrišča. Foto: Reuters
Serena Williams se vrača na teniška igrišča. Foto: Reuters

Alexis Ohanian je namreč izobesil štiri velikanske plakate na poti do Indian Wellsa, kjer bo Serena nastopila na turnirju po porodniškem dopustu.

Glavna vloga na plakatih pripada prav Sereni, najboljši mami vseh časov, kot sporoča soustanovitelj Reddita. Na plakatih, ki tvorijo celoto, je poleg ameriške športnice tudi njena prvorojenka Olympia, zaradi katere je manjkala več kot pol leta na teniških igriščih.

Mimo plakatov, idejo zanje je dobil sam, se je seveda Serena že zapeljala. "Dobesedno jočem," je Serena odgovorila svojemu možu na družbenih omrežjih, dodala je: "Ljubim te."

Navdušenje so na omrežjih izkazali številni.

"Vem, da forma ne bo še vrhunska"
Prvotno se je Serena nameravala vrniti že januarja na turnirju v Melbournu, kjer je 28. januarja lani zaigrala zadnjič in v finalu v dvoboju za naslov premagala starejšo sestro Venus. Zdaj se vrača na turnirju v Indian Wellsu pred domačimi gledalci, njena prva tekmica pa bo Zarina Dijas iz Kazahstana. "Vem, da forma še ne bo povsem vrhunska," je pred prvim nastopom za BBC povedala igralka, a dodala: "Če bo šlo po moje, bom vsak dan boljša. In dokler grem naprej, pa četudi s hitrostjo želve, je to zame dobro."

Indian Wells bo dal prve prave smernice, v kakšni formi je Serena. Pred tremi tedni je že zaigrala v paru s sestro Venus v dvojicah na pokalu Fed, kjer sta Američanki svoj dvoboj izgubili, ponedeljkovo igranje v New Yorku pa je bila predvsem zabava, zato tudi igralka sama z nestrpnostjo čaka na prve tekme. Ameriški mediji pa že vnaprej napovedujejo sestrski obračun v tretjem krogu Indian Wellsa, kamor naj bi se Serena po prepričanju medijev uvrstila in se tam pomerila z Venus.