Ivan Šarić je posnel video, ki je hitro postal viralen, zgodbo pa so povzeli tudi številni tuji mediji. Foto: Youtube
Ivan Šarić je posnel video, ki je hitro postal viralen, zgodbo pa so povzeli tudi številni tuji mediji. Foto: Youtube

"Sem komik, voditelj, pisatelj ... in resnično povprečen ljubimec," svojo "ponudbo za zaposlitev" začne opisovati Šarić v videu, ki ga je prejšnji teden objavil na Youtubu. Posnetek se je bliskovito razširil po spletu, do danes se lahko pohvali že s skoraj 200.000 ogledi, pritegnil pa je tudi pozornost tujih medijev, ki hvalijo inovativni pristop postavnega Dalmatinca in mu želijo veliko sreče pri iskanju njegove sanjske zaposlitve.

Na televizijski mreži Comedy Central, ki predvaja oddajo The Daily Show, ki jo vodi Stewart, se za zdaj še niso odzvali, toda spletni uporabniki jim povezavo do Šarićevega videa množično posredujejo, zato gre pričakovati, da se bo nanj nazadnje odzval tudi priljubljeni satirični tv-voditelj.

Vesel zaradi velikega in pozitivnega odziva
28-letnega Šarića, ki smo ga sicer pred kratkim videli tudi na odru Cankarjevega doma, ko se je voditelju podelitve viktorjev Denisu Avdiću pridružil s komičnim vložkom, je velikanski odziv presenetil, vendar je pozitivno presenečen nad rezultatom nečesa, kar se je začelo kot šala.

"S to idejo sem se poigraval že nekaj časa, zato sem na vasi zbral ekipo. Dan smo preživeli z glasbo, pekli smo na žaru, naredili smo video in ga objavili. Nisem pričakoval tako velikega odziva ljudi, saj smo mi na Hrvaškem raje proti nekomu kot pa za nekoga, toda z vseh strani prihajajo samo pozitivni odzivi," je povedal.

Misli resno ali le promovira svojo prihajajočo oddajo?
Toda Šarić je razkril tudi, da trenutno pripravlja hrvaško različico The Daily Showa, a podrobnosti ni želel razkriti. Zato obstaja možnost, da s ponudbo za delo pri Stewartu sploh ne misli resno, ampak da je to pravzaprav le (odličen) način promoviranja svojega novega projekta ...