Kaj bi sami vprašali Keane? Foto: EPA
Kaj bi sami vprašali Keane? Foto: EPA

Kaj bi vprašali? Podobno kot Karoli vzemite v roke katero koli napravo z videokamero, se predstavite in – vprašajte Keane.

Navodila v besedi:
1.
Zgrabite kamero, fotoaparat ali pametni telefon, se predstavite in vprašajte Keane. "English, please!"*
2. Posnetek objavite na poljubnem videoportalu (Youtube, Vimeo …).

3.
Povezavo do videa objavite med komentarji pod člankom na Valu 202.

4.
Neobvezno: povabite prijatelje, da glasujejo za vaš video (oziroma komentar s povezavo). O najboljših bo odločalo uredništvo.

*"Angleško, prosim!"

Na tri najboljša vprašanja bodo Keane odgovorili osebno. Nekoga izmed sodelujočih pa bo Val 202 razveselil še z osebnim srečanjem s skupino na dan koncerta.
Val 202 bo ob svoji 40. obletnici poskrbel za glasbeno specialiteto z ekskluzivnim koncertnim dogodkom Dan 202, na katerem bodo 29. oktobra v Hali Tivoli nastopili britanski poprockerji Keane in domači zvočni mojstri Elevators s posebnim projektom. Elevators bodo namreč v eni dolgi pesmi s pomočjo številnih pevcev in pevk združili nekatere največje domače uspešnice zadnjih desetletij. Janiju Hacetu in druščini se bodo na odru pridružili Big Foot Mama, Janez Bončina - Benč, Sestre, Tinkara Kovač, Tabu, Klemen Klemen, Katarina Mala, Manouche, Neisha, Leeloojamais, Andrej Šifrer, Adi Smolar, Neca Falk, Melodrom, Alenka Godec, Oto Pestner, Bombe, Vlado Kreslin, Zoran Predin, Jani Kovačič, Leteči Potepuhi, Murat & Jose, Nikolovski, Zlatko, Trkaj, Mi2, Siddharta, Peter Lovšin, Anja Rupel, Niet, Dan D

Podrobna navodila za oddajo vaših hudomušnih, šaljivih in zanimivih vprašanj za Keane si oglejte v spodnjem videu z Andrejem Karolijem.