Nita bo lahko uživala na airbusu A319. Foto:
Nita bo lahko uživala na airbusu A319. Foto:

Na letalu so prostori za zabavo, luksuzne kopalnice, satelitska televizija in brezžična povezava do medmrežja. Poleg tega sta na krovu ogromna spalnica in bar.

Airbus je za neki indijski časopis že potrdil prodajo letala Ambaniju, ki je lastnik največjega indijskega zasebnega podjetja Reliance. Airbus je že v New Delhiju, tako da bo kmalu poletel v hangar bogataševe žene v Mumbaj.

V tem mestu si Ambani gradi hišo, vredno milijardo dolarjev. Nebotičnik bo imel 27 nadstropij, helikoptersko postajališče, šestimi nadstropji parkirišč, za hišo in Ambanijevo šestčlansko družino pa bo skrbelo 600 članov osebja.

Mukeš Ambani je sin Šri Dirubaja Ambanija, ki je ustanovil podjetje Reliance. Je lastnik ene izmed največjih svetovnih naftnih rafinerij (660.000 sodčkov nafte na dan), poleg tega pa se ukvarja še s petrokemično industrijo, ima elektrarne, trgovsko veriigo in pristanišče. Zgradil je enega največjih komunikacijskih omrežij, ki pokriva 1.100 mest v Indiji. Cena medmrežnih, telefonskih in televizijskih storitev, ki jih ponuja prek optičnih kablov, je med najnižjimi na svetu.