Sean Penn in Scarlett Johansson naj bi bila prijatelja že vrsto let. Foto: EPA
Sean Penn in Scarlett Johansson naj bi bila prijatelja že vrsto let. Foto: EPA

Če gre verjeti tračarskim revijam, naj bi bil to oskarjevec Sean Penn, ki je od prelestne Scarlett še enkrat starejši, lani avgusta pa se je ločil tudi sam.
Neki neimenovani vir je za revijo Us Weekly povedal, da je zvezdniška dvojica svojo romanco začela januarja, ko je ona bivala v slovitem losangeleškem zvezdniškem hotelu Chateau Marmont med snemanjem filma We Bought a Zoo z Mattom Damonom. "Prvič sta se zbližala v Scarlettinim bungalovu," poroča poznavalec.

"Le prijatelja"
50-letni zvezdnik Milka, Skrivnostne reke in Zadnjega sprehoda se morda zdi nenavadna izbira za 26-letno Johanssonovo, a povezalo naj bi ju skupno zanimanje. "Scarlett se je prvič obrnila na Seana, ko je načrtovala obisk Haitija z Oxfamom," razlaga vir. "Vedela je, da Sean živi tam v šotoru in se je obrnila k njemu po nasvet."
Igralka nazadnje na dobrodelno odpravo le ni šla, je pa razvila čustva do Penna. "Scarlett je zagledana vanj," zatrjuje poznavalec.
Igralkin predstavnik za tisk pa se ne strinja: "Scarlett in Sean nista par - že leta sta prijatelja. Nič več, nič manj."
Penn se je avgusta po 14 letih zakona ločil od igralke Robin Wright, medtem ko se je Scarlett po dveh letih zakona razšla z Ryanom Reynoldsom (34).