Hughu Grantu se je končno uresničila velika želja. Foto: EPA
Hughu Grantu se je končno uresničila velika želja. Foto: EPA

Čeprav je prvorojenka slavnega igralca na svet privekala že na začetku oktobra, je šele zdaj medijski svet obšla vesela novica.

Zgodbo o tem, da je Britanec postal očka, ekskluzivno prinaša ameriški Us Weekly, ki naj bi mu veselo novico razkril neimenovani vir, ta pa je blizu Hughu Grantu: "Odličen očka bo. Čeprav ni več z njeno materjo, pa je Hugh čisto navdušen nad rojstvom svoje hčerkice!"

Kdo je otrokova mati?
Kot so za omenjeni tabloid povedali Grantovi predstavniki, sta imela britanski igralec in dekličina mati bežno razmerje in naraščaja nista načrtovala, a Hugh ne bi mogel biti srečnejši in bo sodeloval pri vzgoji dojenčice, saj se z njeno materjo zelo dobro razumeta.

51-letnika so aprila romantično povezovali s kitajsko igralko Tinglan Hong, od leta 2004 do leta 2007 je hodil z britansko pisateljico Jemimo Kahn, kar 13 let pa je trajala njegova zveza z manekenko Elizabeth Hurley.

Grant je leta 2007 v intervjuju za Vogue dejal, da je pripravljen postati očka: "Kolikor že lahko obožuješ samega sebe, si zelo želim imeti nekoga, ki mi bo še pomembnejši. Spomnim se, da sem prebral citat Warrena Beattyja, ko je končno dobil otroke, ki je dejal: Kakšno olajšanje je bilo, ko ni šlo več zame, zame in zame!"