Sandra Bullock je najlepša ženska na svetu. Foto: Reuters
Sandra Bullock je najlepša ženska na svetu. Foto: Reuters

Igralka se je namreč, potem ko je izvedela, da ji je pripadel laskavi naslov, novici le nasmejala. "Ne, resno? Rekla sem le, to je smešno," je povedala zmagovalka reviji People.

Dodala je, da novice ni povedala nikomur izmed svojih bližnjih, saj ji takšna priznanja, ki so povezana z zunanjim videzom, ne pomenijo ničesar, saj sebe ne jemlje preveč resno, ko gre za njen videz: "Dokler sem zdrava in močna, ne bom dovolila, da me prevzamejo negotovosti o tem, kaj nisem. Ko se pogledam v ogledalo, sem zadovoljna s tem, kar vidim."

Oskarjevka je namreč resnično lepoto življenja našla v materinstvu - ima petletnega sina Louisa: "Počaščena sem, da sem lahko Louisova mama, to je tisto, kar je resnično lepo." Dodala pa je, da njuno skupno življenje predstavlja stalen opomnik, kaj je resnično pomembno v življenju. "Prava lepota je tiha. Še posebej v tem mestu je težko, da ne bi rekel: 'Oh, morala bi biti videti tako.' Ne, bodi dobra oseba, bodi dobra mama, dobro opravljaj svoje delo, pusti nekomu, da te prehiti, ki je v večji naglici kot vi. Ljudje, ki so zame najlepši, so tisti, ki se ne trudijo," meni igralka.

Najlepša je Sandra Bullock, so pa v posebni izdaji revije omenili še nekaj zvezdniških lepotic, kot so Vanessa Hudgens, Ariana Grande, Gabrielle Union, Shay Mitchell, Jenna Dewan-Tatum, Laverne Cox, Meghan Trainor, Taraji P. Henson in Gigi Hadid.

Louis mamici: Nisi stara, le srečna si
V pogovoru za People se je dotaknila materinstva, priznala je, da jo sin "vrti okoli prsta", ampak, da mu tega ne bo nikoli dala vedeti: "Imava pravila. Vsem preostalim dovolim, da so strici in tete, ki ga razvajajo, jaz sem pa tista, ki postavlja pravila." Louis slavno mamico najbolj nasmeji s plesom, še vedno pa ne ve, kaj počne Sandra v življenju: "Nekaj časa je mislil, da sem astronavtka. Želim pa, da bo to zanj nepomembna zadeva."

Najboljše pohvale v teh dneh dobi prav od sina: "Dala sem ga v posteljo in mu povedala, da ga bom imela, tudi ko bom stara in siva ter zgubana, še vedno zelo rada. In vprašal me je, zakaj imam gube, rekla sem: "Upam, da so nekatere zaradi smejanja. Dotaknil se je mojega obraza in rekel: 'Nisi stara, le srečna si.'"