Adele privlačijo moški različnih videzov. Foto: EPA
Adele privlačijo moški različnih videzov. Foto: EPA

Ker je tako, je njen okus za fante precej raznolik. Všeč sta ji tako slavni lepotec Leonardo DiCaprio kot komik Zach Galifianakis, ki je nastopal v filmu Prekrokana noč. "Med potencialne može uvrščam vse, od DiCapria do Galifianakisa. Všeč so mi vse velikosti, to zame ni pomembno. Zame so zanimivi le, če me znajo nasmejati," priznava 23-letnica.

"Želim si nekoga s smislom za humor," je dejala pevka. V posteljo bi šla s kakršnim koli moškim, le da se ob njem nasmeji, je še dodala. Meni, da je smeh tudi najboljše zdravilo za srčne bolečine, poroča The Sun.

Sama si je zlomljeno srce celila tudi z glasbo. Njen drugi album je namreč v veliki meri posledica boleče prekinitve zveze z njeno prvo veliko ljubeznijo. Čustvena besedila, ki jih je pevka v tistem obdobju napisala, so namreč pri ljudeh požela val navdušenja.

Trenutno Adele pripravlja material za tretjo ploščo, za katero si želi, da bi jo bolj ali manj ustvarila čisto sama: "Želim si, da so vsa besedila in glasba moja, želim, da je vse narejeno tako, kot si zamislim jaz. Zato menim, da do izida manjka še kar nekaj časa."