Schweinsteiger in Ana med njenim treningom. Srbkinja sicer trenutno ni v najboljši teniški formi. Foto: Reuters
Schweinsteiger in Ana med njenim treningom. Srbkinja sicer trenutno ni v najboljši teniški formi. Foto: Reuters

Kot poroča nemški Bild, naj bi se 31-letni Schweinsteiger, ki je v nedeljo proti Ukrajini zadel spektakularen gol v zadnji minuti, s tri leta mlajšo Ivanovićevo poročil na neznani lokaciji, svatom pa sta v vabilih zapisala, naj si vzamejo prosto med 11. in 13. julijem.

11. julija naj bi vsi prileteli na letališče v München, od koder bodo z zasebnim letalom prepeljani na tajno lokacijo. Poroka bo nato v torek, 12. julija, a kje, niti svatje ne vedo.

Od golfista k nogometašu
Športnika sta par že dve leti, zbližala pa naj bi se v času, ko je Nemčija osvojila naslov svetovnih prvakov v nogometu leta 2014. Schweinsteiger se je takrat ravno razšel z dolgoletnim dekletom Sarah Brandner, medtem ko je bila Ivanovićeva predtem štiri leta v zvezi z avstralskim igralcem golfa Adamom Scottom.

Srbski mediji sicer že nekaj časa napovedujejo veliki dan - nazadnje so marca poročali, da naj bi se poroka zgodila 5. junija v enem izmed beograjskih hotelov, a naj bi poroko preložila zaradi nerazkritih Schweinijevih profesionalnih obveznosti.

Je pa nemška teniška igralka Angelique Kerber, zmagovalka OP Avstralije, po svojem slavju v Melbournu januarja letos že dala namig. "Ana Ivanović in Bastian Schweinsteiger sta mi poslala fotografijo s čestitkami. Tako prijazna sta. Veselim se že njune poroke," je povedala medijem.