Brooklyn in Andy sta bila v zadnjem letu dni nerazdružljiva. Foto: EPA
Brooklyn in Andy sta bila v zadnjem letu dni nerazdružljiva. Foto: EPA
Fotografija Brooklyn v Sports Illustratedu, ki je Andyju zmešala glavo. Foto: SI
Andy pridno spremlja Brooklyn po družabnih dogodkih, čeprav je njegova zaroka z Mandy Moore padla v vodo prav zato, ker tenisaču ni bil všeč bleščeč svet Hollywooda. Foto: EPA

26-letni teniški igralec, zmagovalec enega turnirja za grand slam, je edini izmed najboljših igralcev, ki ta teden manjkajo na pomembnem teniškem turnirju v Monte Carlu.

Sports Illustrateda, Brooklyn Decker.

Dekliščina opravljena, čas za poroko
Par namerava proslavljati poroko z dvodnevnim praznovanjem blizu Roddickovega teksaškega doma v Austinu. "Hotela sta imeti nesvetovljansko poroko," poroča neki neimenovani vir. Pa tudi zelo zasebno. Oklesten seznam svatov vključuje večinoma družino in nekaj njunih tesnih prijateljev.

Del poročnih slovesnosti že poteka - ta konec tedna je Deckerjeva v svoji rodni Severni Karolini tako organizirala dekliščino s svojimi družicami in povabljenkami, med katerimi je bilo tudi nekaj drugih SI-jevih manekenk.

"Zalezoval me je"
Ljubezenska zgodba je pravzaprav precej nenavadna. Spoznala sta se, ko je Roddick opazil Brooklyn v reviji in poprosil svojega agenta, naj dekle poišče. Dvorjenje je nato trajalo skoraj celo leto, preden je lepotička le podlegla Andyjevemu šarmu.

"Zalezoval me je. To vam lahko tudi on potrdi," se šali Deckerjeva. "A bilo je očarljivo. On je bil očarljiv. Nazadnje sem se zacopala in ga pet mesecev pozneje poklicala nazaj, in to je bilo to."

Manekenka še dodaja, da je bilo načrtovanje poroke presenetljivo zabavno: "To je zame najsrečnejši čas. Sem precej fantovsko dekle, to pa je popolnoma dekliška zadeva, biti s svojimi prijateljicami in mamo. Pravkar nakupujemo poročno obleko."

Tiffanyjev zaročni prstan
Navdušenje je izrazil tudi Roddick, ki je bil nekoč spremljevalec igralke in pevke Mandy Moore (mimogrede, ona se je prejšnji mesec poročila s pevcem Ryanom Adamsom), povezovali pa so ga tudi s teniško kolegico Marijo Šarapovo.

"Srečna sva, da sva našla drug drugega," je dejal tenisač za revijo People lani marca, potem ko je zaprosil svoje dekle in se celo šalil glede Tiffanyjevega zaročnega prstana zanjo: "Dobil sem ga v aparatu za žvečilne."

K. S.