Angelina Jolie med obiskom pri sirskih beguncih v Jordaniji leta 2012. Foto: AP
Angelina Jolie med obiskom pri sirskih beguncih v Jordaniji leta 2012. Foto: AP

Hollywoodska zvezdnika, ki imata šest otrok - tri biološke in tri posvojene -, naj bi načrtovala razširitev svoje družine s siroto iz Sirije, a tabloid People piše, da so takšna namigovanja "popolnoma napačna" in "absolutno neresnična".

Angelina, ki je poleg igre in režije prizadevna humanitarna delavka in posebna odposlanka ZN-a za begunce, se je pred tedni v središču pozornosti znašla, ko je v kolumni za New York Times razkrila, da se je zaradi velike možnosti, da zboli za rakom, odločila za odstranitev obeh jajčnikov in je zato že pri 39. letu vstopila v menopavzo.

Ko so jo decembra lani ob neki priložnosti vprašali, ali si želi imeti še kaj otrok, je odgovorila: "Ta hip ne. Ne predstavljam si, da bi imela še kakšnega, a mogoče se že jutri kaj spremeni, kdo ve."

Zaradi preventivne odstranitve jajčnikov zvezdnica bioloških otrok ne more imeti več, bi pa se z Bradom (51), s katerim ju bomo kmalu skupaj na platnu videli v filmu By the Sea, ki ga je napisala in režirala prav Angelina, kdaj v prihodnosti vendarle utegnila odločiti za še kakšnega posvojenca.