Nastop Swiftove ni bil vsem všeč. Foto: EPA
Nastop Swiftove ni bil vsem všeč. Foto: EPA
Taylor Swift
Pevka se je med drugim na reviji predstavila s svojo uspešnico I Know You Were Trouble. Foto: EPA
Taylor Swift
Swiftova se na komentar Hartove še ni odzvala. Foto: EPA

Na zabavi po predstavitvi kolekcije so predstavniki sedme sile pristopili do avstralske lepotice Jessice Hart, ki je odkrito povedala, da pevkin nastop na modni stezi ni bil lep. Ko so jo vprašali novinarji iz revije WWD, ali bi bila lahko Swiftova dober model za perilo Victoria's Secret, pa je odrezavo rekla: "Ne!"

Nato pa je 27-letnica pojasnila, da je Swiftova dobra oseba, ampak: "Ona ne sodi med nas. Ne vem, ali lahko to rečem. Ko pogledate nas - me delamo to že 14 ali 15 let -, vidite, da naša navzočnost tukaj izvira iz izkušenj in samozavesti ter vedenja, ko si lahko samozavesten v svoji koži. Mislim, da to pride z leti. Zagotovo pa je to pogoj za vse službe."

Več utrinkov z omenjene modne revije si lahko ogledate v galeriji na tej povezavi.

A vse lepotičke niso bile istega mnenja. 21-letna Karlie Kross je za US magazine dejala, da bi lahko bila s Swiftovo najboljša prijateljica. "Mislim, da je super vzornica in obožujem njeno glasbo." Podobno so nastop Swiftove z odobravanjem sprejele njene dobre prijateljice iz manekenskih vrst Lily Aldridge, Erin Heatherton in Cara Delevingne.

Še malo zasebne drame
Mediji so se kmalu po njenem nastopu razpisali, da se je na odru znova spravila nad svojega nekdanjega spremljevalca - člana skupine One Direction - Harryja Stylesa. To naj bi naredila v treh potezah: z njeno gesto, ko je ob sprehodu Delevingnovo - Stylesova še ena nekdanja spremljevalka - udarila po zadnjici; z obleko, potiskano z britansko zastavo, in s skladbo I Know You Were Trouble (s pomočjo katere je obračunala s Stylesom že na grammyjih).